18. august 2022

Real Steel-serien er i arbeid hos Disney+

Det er en flott dag å være en fan av gigantiske mekaroboter som slår hverandre, fordi Disney+ angivelig er i de tidlige stadiene av å utvikle en serieversjon av «Real Steel» for strømmeappen. Serien ville være basert på både Richard Mathesons novelle, «Steel» og Hugh Jackman -filmatiseringen fra 2011. Prosjektet er fortsatt i uhyggelig tidlig utvikling, så det er ikke noe å si hvilken retning det kreative teamet kommer til å ta angående om dette blir en oppfølger, omstart eller noe helt annet. «Real Steel» ligger i en ikke altfor fjern fremtid, og er en verden der menneskelig boksing bare ikke kan gjøre det for oss lenger, og vi har satset på å kjempe mot gigantiske roboter. Helten vår Charlie Kenton (Hugh Jackman) er en oppvasket bokser hvis roboter stadig taper, men etter at han og hans fremmedgjorte sønn kommer over en gammel sparringsrobot med potensial i en søppelplass, blir filmen til en robotaktig «Rocky».

«Real Steel»-filmregissør Shawn Levy har signert for å produsere serien gjennom sitt film- og TV-produksjonsselskap 21 Laps Entertainment. Robert Zemeckis og Jack Rapke fra Compari Entertainment skal også produsere, i tillegg til Jacqueline Levine, og Susan Montford, og Don Murphy fra Angry Films. Selv om serien vil være en del av Disney Branded Television, vil den også bli produsert av 20th Television.

Nok en IP-gruvetur

Det er ingen garanti for at «Real Steel»-serien vil klare seg hele veien gjennom produksjonen, men hvis den gjør det, vil det være nok et forsøk fra Disney+-strømmetjenesten for å blåse nytt liv inn i biblioteket deres for intellektuelle egenskaper, inkludert det nye innholdet de har kjøpt opp gjennom årene gjennom kjøp og fusjoner. Disney+ har hatt en ganske vellykket serie med show basert på Marvel- og «Star Wars»-egenskaper, så vel som Disney-prisene deres som «The Mighty Ducks: Game Changers» og «High School Musical: The Musical: The Series». Dessverre har forsøkene deres på å gjenopplive » Turner & Hooch » eller «Home Sweet Home Alone» hatt blandede resultater i beste fall.

Alt tatt i betraktning kan «Real Steel» absolutt være billetten til Disney+. Forutsetningen i seg selv er lett å selge, men med mengden robotinnhold som er tilgjengelig takket være droidene til «Star Wars», ville et show som «Real Steel» passe perfekt i den ukentlige klokkerotasjonen. Ikke bare en slagkraftig bots-film, det er et element av underdog-prestasjon i «Real Steel» som føles sammenlignbar med mange av de feel-good-sportsfilmene Disney la ut på 1990- og 2000-tallet, som «The Mighty Ducks», «The Rookie» ,» «Air Bud.» Streaming-appen har allerede en liste over nye tolkninger av eksisterende IP som kommer som «National Treasure», «Willow» og «The Spiderwick Chronicles», så her håper vi at vi kan legge til «Real Steel» til listen.

Les dette neste: 14 nyinnspillinger som er bedre enn originalen

Innlegget Real Steel Series is in the Works at Disney+ dukket først opp på /Film .

Legg igjen en kommentar

Generated by Feedzy