18. august 2022

Raised By Wolves sesong 2 Trailer: Something Wicked This Way Comes

Paranoide androider Mother (Amanda Collin) og Father (Abubakar Salim) er tilbake for en andre sesong av den urovekkende HBO Max-serien «Raised by Wolves». Sci-fi-showet følger disse to androidene mens de prøver å beskytte deres menneskelige barnekull i den ugjestmilde verden kjent som Kepler-22b. Planeten ender opp med å bli overraskende populær når et Ark-skip som frakter de religiøse tilhengerne av Sol krasjer, og tvinger de ateistiske androidene til å stille spørsmål ved hensikten og oppdraget deres. «Raised by Wolves» er noen av de rareste, hardest rammende science fiction-seriene på TV, og HBO har nettopp droppet hele sesong 2-traileren for å vekke appetitten vår for mer android-basert allegori.

Laget av Aaron Guzikowski og executive produsert av Ridley Scott, «Raised By Wolves» sesong 1 gravde seg inn i kjent territorium for Scott-fans, inkludert potensialet til kunstig intelligens, religion og tåpelig menneskelig «overlegenhet», men sesong 2 ser ut til å komme til å blir mye rarere og mye skumlere. Meld meg på.

Ut av stekepannen og inn i Sols flamme

Da vi sist så mor og far, gjetet de barna sine mot en region på planeten som burde være flinkere til å opprettholde dem. «Denne siden av planeten virker mindre opptatt av å drepe barna våre,» forteller far til mor i sesong 2-traileren, selv om noe sier meg at de fortsatt vil ha mye å bekymre seg for. Det har vært tegn på annet liv, og det ser ut til at de har oppdaget en annen bosetning av mennesker. Denne har noen folk som har på seg hodeplagg i «Mad Max»-stil, så forhåpentligvis ender ikke barna i Thunderdome. De må også kjempe med mors andre barn, slangemonsteret som garantert blir større og mer sulten nå.

Hvis slangemonstre, postapokalyptiske slagsmål og dyreliv ikke var nok å bekymre seg for, er det også Travis Fimmels karakter Marcus som vandrer rundt, gal av sin hengivenhet til guden Sol. Den pågående fysiske og åndelige kampen mellom ateistene og de religiøst troende vil fortsette, og det ser ut som det kommer til å bli ganske blodig.

Her er den offisielle synopsisen for «Raised By Wolves» sesong 2 , som bare bekrefter frykten min for returen til en slangebaby:

I sesong to av «Raised By Wolves» blir Android-partnerne Mother (Collins) og Father (Salim), sammen med deres kull på seks menneskebarn, med i en nyopprettet ateistisk koloni i Kepler 22 bs mystiske tropiske sone. Men å navigere i dette merkelige nye samfunnet er bare starten på deres problemer, da mors «naturlige barn» truer med å drive det lille som gjenstår av menneskeslekten til utryddelse.

«Raised by Wolves» sesong 2 har premiere 3. februar 2022 , og strømmes eksklusivt på HBO Max.

Les dette neste: De 20 beste dystopiske filmene gjennom tidene

Innlegget Raised by Wolves sesong 2 Trailer: Something Wicked This Way Comes dukket først opp på /Film .

Legg igjen en kommentar

Generated by Feedzy