18. august 2022

Flyvertinnen sesong 2 legger Sharon Stone til rollebesetningen

Hvis du ennå ikke har sett den første sesongen av «The Flight Attendant», gir jeg deg herved min uttrykkelige tillatelse til å hoppe over å lese resten av denne artikkelen, gå over til HBO Max og gå gjennom alle de åtte episodene av Kaley Cuoco -serien med hovedrollen. Selvfølgelig har vi her på /Film fortalt deg like mye siden serien hadde premiere i november 2020. Det ondskapsfullt underholdende plottet følger Cuocos Cassie Bowden, en velmenende katastrofe for et menneske som ofte bukker under for lastene hennes – i dette tilfellet drikking, sex og et alvorlig tilfelle av selvopptatthet – mens han flyr verden rundt som en flyvertinne … å, og hun blir også blandet inn i en mordmystisk konspirasjon etter at hun våkner fra et one night stand for å finne sin sjarmerende kjæreste (Michael Huisman) død i sengen. Det er et solid premiss som serien bruker som et springbrett inn i enda mer latterlig (Huisman lever videre som et spøkelse som bare Cassie kan se! Det er flott!) og ofte hardtslående territorium (alkoholisme, å ta venner og familie for gitt, og annet) problemer utforskes alle i dybden her).

På den måten er sesong 2 av «The Flight Attendant» allerede klar til å matche eller til og med erstatte den første. De siste nyhetene gir oss rollebesetningen av den legendariske skuespilleren Sharon Stone som Cassies fremmedgjorte mor, som øyeblikkelig gir en boost av stjernekraft for guilty pleasure-serien (på en god måte!) og bare gjør oss enda mer spente på å se hvilke globetrottende eventyr skapere og forfattere vil levere neste gang. Sjekk ut alle detaljene nedenfor.

Sharon Stone går ombord på flyvertinnen

Like mye som jeg likte «The Flight Attendant», er dette delen hvor jeg innrømmer at jeg ikke er helt sikker på hvordan den egner seg til flere sesonger med historiefortelling, til tross for at den endte med en tone som veldig transparent lot døren stå åpen for mer. I løpet av serien går Cassie Bowden til slutt fra en rotete overlevende i hodet til noen som tar kontroll over livet hennes og beviser hvor dyktig hun er – til og med til å muligens hjelpe CIA med en mer regelmessig fremover. Denne nye rapporten kaster imidlertid litt lys over hva den andre sesongen vil fokusere på. I følge Deadline har Sharon Stone blitt rollebesatt som Lisa Bowden, «Cassies fremmedgjorte mor som foretrekker å holde seg fremmedgjort. Etter et helt liv med å håndtere Cassies alkoholisme, har hun ikke lenger noen tålmodighet eller god vilje til overs.»

Spesielt vises Cassies mor kort i et tilbakeblikk i den første sesongen, men Stones navnemerkebesetning vil åpenbart tillate forfatterne å utvide hennes tilstedeværelse (eller mangel på sådan) i Cassies liv til dette punktet. Sesong 1 handlet for det meste om forholdet hennes til broren Davey (TR Knight), komplisert av deres vidt forskjellige barndomserfaringer med deres alkoholiserte far. Med Stone om bord ser sesong 2 ut til å ha nok en sterk karakterdrevet krok for å lede seerne gjennom Cassies forviklinger med enda et drap. Jeg begynner å ane en trend her.

Deadline-rapporten inneholder en kort oversikt over hva du kan forvente i den kommende sesongen, som du kan lese nedenfor. Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz, Rosie Perez og TR Knight forventes alle å komme tilbake i sesong 2. I tillegg til Stone inkluderer nykommerne Mo McRae, Callie Hernandez, JJ Soria, Alanna Ubach, Cheryl Hines, Jessie Ennis, Mae Martin, Margaret Cho, Santiago Cabrera og Shohreh Aghdashloo.

Sesong 2 finner Cassie Bowden som lever sitt beste nøkterne liv i Los Angeles mens hun ser ut som en CIA-ressurs på fritiden. Men når et utenlandsoppdrag fører til at hun utilsiktet blir vitne til et drap, blir hun viklet inn i en annen internasjonal intriger.

Les dette neste: De 12 beste Neo-Noir-filmene rangert

Innlegget The Flight Attendant sesong 2 legger Sharon Stone til rollebesetningen dukket først opp på /Film .

Legg igjen en kommentar

Generated by Feedzy