18. august 2022

Tidligere Blink-182-frontmann regisserer sci-fi-filmen Monsters of California

Tidligere Blink-182-frontfigur Tom DeLonge debuterer som regissør på en film som heter Monsters of California. Filmen, en science fiction-historie om en alder av en alder om en gruppe barn som undersøker paranormale hendelser i Sør-California, er for tiden i produksjon og har en hel rekke nylig annonserte rollebesetningsmedlemmer. Lær mer om det nedenfor.

Tom DeLonge, tidligere Blink-182-musiker og nåværende Angels & Airwaves frontfigur, er best kjent for sin pop-punk-karriere, men han sakte ut et annet kapittel som filmskaper. Deadline rapporterer at han debuterer med Monsters of California, ”et eventyr med en science fiction-vri som følger tenåringen Dallas Edwards og hans forlatte venner på jakt etter meningen bak en serie mystiske, paranormale hendelser i Sør-California. . Sannhetene de avdekker begynner å avdekke ekstraordinære hemmeligheter som holdes tett innenfor regjeringens dypeste nivåer. ”

Nykommere Jack Samson, Jared Scott og Jack Lancaster leder rollebesetningen med Samson som spiller Dallas Edwards, og de får selskap av Richard Kind (Curb Your Enthusiasm), Casper Van Dien (Starship Troopers), Arianne Zucker (Days of Our Lives) , Gabrielle Haugh (13 Reasons Why) og Sports Illustrated-modell Camille Kostek (I Feel Pretty, den kommende Free Guy).

DeLonge produserer filmen i tillegg til regi, og han skrev også Mansters of California manus med Ian Miller. Og hvis det ikke var nok, er han også i ferd med å skrive og fremføre original musikk for filmens poengsum. Alt kommer fra To The Stars Inc., en avdeling av DeLonge’s To The Stars Academy of Arts & Science, som du kan lære mer om her:

Som UFO-elsker har dette vært en historie han har ønsket å fortelle i ganske lang tid. «Jeg har spilt denne historien i drømmene mine i flere tiår,» sa han i en uttalelse. “Det representerer alle aspekter av min rare eksistens, inkludert å vokse opp i San Diego forsteder som en misfornøyd tenåringsskateboarder. Jeg hadde en stram vennestamme som aldri gikk glipp av muligheten til å irritere folk og fikk meg til å le så hardt at jeg ville gråte. Kameratskapet, nysgjerrigheten, angsten og ærbødigheten er alt som fører meg til Blink-182, og denne historien er lagdelt med min besettelse med de tynt uskarpe linjene mellom science og science fiction. ”

Legg igjen en kommentar