18. august 2022

‘The Vow Part Two’ vil fortsette å utforske NXIVM med flere episoder i 2021

Løftet gjør et nytt løfte: det vil være tilbake for mer neste år.

HBO dokumentarserien om overskriften-gripende NXIVM kult er satt til å lufte sin sesongfinale denne helgen, og premium kabel-kanalen har nettopp annonsert at serien vil komme tilbake i The Vow Part Two, en andre avbetaling av episoder som vil sendes i 2021. Få flere detaljer om den nye sesongen nedenfor.

Ifølge en HBO pressemelding vil det Emmy-vinnende, Oscar-nominerte teamet til Jehane Noujaim og Karim Amer være tilbake for å regissere og utøvende produsere den nye gruppen av episoder, som vil ha premiere på HBO og være tilgjengelig for å se på HBO Max streaming-tjenesten etterpå. Den nye sesongen fortsetter historien, dykker inn i rettssaken mot en av de viktigste aktørene i NXIVM kulten:

På bakgrunn av den føderale rettssaken mot Keith Raniere, vil VOW Part Two tilby en eksklusiv utsikt inn i Ranieres innerste sirkel. Det fordyper seg i historiene om NXIVMs øverste ledelse i USA og Mexico, og inn i kraftige, intime historier om DOS-medlemmer. Del to følger de juridiske og følelsesmessige reisene til gruppens grunnleggere, støttespillere og avhoppere som nye bevis og fantastiske avsløringer kommer frem i lyset mens føderale anklagere og forsvarsadvokater kjemper for motstridende syn på rettferdighet i en sak fanget i det nasjonale søkelyset.

Dette høres veldig ut som en Making a Murderer sesong 2 scenario, og jeg må lure på om den samme skjebnen er i vente for dette showet som rammet den gigantiske Netflix vannkjøler hit. Publikum var rett og slett ikke interessert i en andre sesong på samme måte som de ble hekta av den første sesongen, og basert på alt jeg har hørt om The Vow så langt, virker det som det kan ende opp med å løpe inn i det samme hinderet.

Historien The Vow forteller er fascinerende, men hver reaksjon jeg har sett sier det samme: det har strukket sin historie tynn med for mange episoder, og det ville ha vært et mye bedre show hvis det hadde funnet en måte å trimme fettet og komprimere denne informasjonen til et kortere antall episoder. Så det faktum at showet gjør det motsatte og legger til enda flere episoder til platen virker litt nedslående – men for å være rettferdig mot serien, venter Keith Raniere fortsatt på straffeutmåling (som forventes å skje i høst), så kanskje de vil være i stand til å takle dette nye kapitlet om rettssaken på en mer kortfattet måte.

The Vow sesong en finale sendes på HBO den 18 oktober 2020.

Legg igjen en kommentar

Generated by Feedzy