18. august 2022

‘The Mandalorian’ Sesong 3 vil (sannsynligvis) begynne å filme i år

The Mandalorian sesong 2 er ikke engang ute ennå, men Jon Favreau kaster ikke bort tid. Star Wars TV-serieskaperen sier at hvis alt går etter planen, bør Den mandaloriske sesong 3-filmingen starte før utgangen av 2020. I motsetning til mange andre show, The Mandalorian’s StageCraft teknologi – en gigantisk digital videoskjerm som gjør det mulig for filmskapere å «fange en betydelig mengde komplekse visuelle effekter bilder i kameraet ved hjelp av sanntids spillmotorteknologi og LED-skjermer for å representere dynamiske foto-ekte digitale landskap og sett med kreativ fleksibilitet tidligere utenkelig» – holder det en relativt liten affære, produksjonsmessig. Dette vil uten tvil hjelpe showet unngå å kjøre inn i problemer med potensielle COVID-19 scenarier.

Mens han snakket med Variety, avslørte Jon Favreau, skaperen av The Mandalorian, at sesong 3 av den populære Disney+ sannsynligvis ville begynne å skyte før slutten av dette året. «Vi opererer under forutsetning av at vi vil være i stand til å gå fremover,» favreau sa, og la til: «Vi er i svært små situasjoner og ofte vi har mange tegn i masker. Og vi har også mye digitalt arbeid som forsterker ting. Så vi er et show som sannsynligvis er godt rustet til å være fleksible basert på protokollene som dukker opp rundt arbeidet som starter på nytt.

Mens andre film- og TV-produksjoner må finne måter å omgå den pågående coronavirus pandemien, benytter Mandalorian ILM’s StageCraft-teknologi, som setter den i en unik posisjon. Som ILM forklarer:

Over 50 prosent av The Mandalorian Season One ble filmet ved hjelp av denne banebrytende nye metodikken, noe som eliminerer behovet for plasseringsskudd helt. I stedet opptrådte skuespillere i The Mandalorian i en oppslukende og massiv 20’high av 270-graders halvsirkelformet LED-videovegg og tak med en 75-diameter ytelsesplass, hvor de praktiske settbrikkene ble kombinert med digitale utvidelser på skjermene. Digitale 3D-miljøer skapt av ILM spilte av interaktivt på LED-veggene, redigert i sanntid under opptaket …

Andre steder i samme intervju ble Favreau spurt om det noen gang vil bli en mandalorisk film. Favreau sa at han ikke har hastverk med å gjøre det, men la også til at han var «definitivt åpen for det, og gledet seg til å se hvor historien fører oss og har den fleksibiliteten – fordi det ikke er noen regelbok nå». Med andre ord, for å sitere The Simpsons, Kort svar: Ja, med en «hvis». Langt svar: Nei, med et «men».

Den mandaloriske sesong 2 vil se «The Mandalorian and the Child fortsette sin reise, overfor fiender og samle allierte som de gjør veien gjennom en farlig galakse i stormende æra etter sammenbruddet av galaktiske imperiet.» Se etter det på Disney + 30 oktober.

Legg igjen en kommentar

Generated by Feedzy