25. oktober 2021

‘The Empty Man’ Trailer: Her er den overnaturlige skrekkfilmen som Disney er stille dumping i teatre denne måneden

Stakkars den tomme mannen. En overnaturlig skrekkfilm basert på Boom! Studios grafiske romaner, The Empty Man har blitt skjøvet tilbake og begravet i Disney utgivelsesplanen så mange ganger at det har blitt nesten glemt. Og selv nå, 20th Century Studios utgivelsen blir droppet i teatre med liten fanfare bortsett fra denne (første!) trailer, som har blitt utgitt bare en uke før utgivelsen. Se Traileren for Den tomme mannen nedenfor.

Basert på tegneserien skrevet av Cullen Bunn og illustrert av Vanesa R. Del Rey, sentrerer The Empty Man rundt en urban legende i en liten Midtvesten by, og en gruppe tenåringer som begynner å forsvinne mystisk.James Badge Dale (Iron Man 3), Stephen Root (Barry) og Joel Courtney (Super 8) har hovedrollene i filmen, som er skrevet og regissert av David Prior.

Det virker som The Empty Man får New Mutants behandling – en rest fra Disney-Fox fusjonen som vil bli droppet stille til teatre. Teatre som knapt opererer i øyeblikket på grunn av coronavirus (COVID-19) pandemi, som ikke bode godt for billettkontoret kvitteringer for The Empty Man. Men som en mid-budget skrekkfilm som ville ha vært upassende for den familievennlige Disney + og usannsynlig å gjøre et stort plask på billettkontoret uansett, kanskje dette var den beste løsningen for The Empty Man. De har i det minste en trailer for sine problemer.

Her er sammendraget for Den tomme mannen:

20th Century Studios’ «The Empty Man» er en overnaturlig skrekkfilm basert på en populær serie boom! Studioer grafiske romaner. Etter at en gruppe tenåringer fra en liten midtvesten by begynner å forsvinne mystisk, lokalbefolkningen tror det er arbeidet til en urban legende kjent som The Empty Man. Mens en pensjonert politimann undersøker og sliter med å forstå historiene, oppdager han en hemmelig gruppe, og deres forsøk på å tilkalle en forferdelig, mystisk enhet, og snart er hans liv – og livene til de som står ham nær – i alvorlig fare. Regissert av David Prior fra en filmhistorie og manus av David Prior basert på den grafiske romanen av Cullen Bunn, «The Empty Man» stjerner James Badge Dale, Marin Irland, Stephen Root, Ron Canada, Robert Aramayo, Joel Courtney og Sasha Frolova. Filmen er produsert av Ross Richie, p.g.a. og Stephen Christy, p.g.a.

The Empty Man åpner i amerikanske teatre 23. Forhåndsbilletter til The Empty Man selges i dag og kan kjøpes hvor som helst billetter selges.

Legg igjen en kommentar