18. august 2022

‘Star Trek: Discovery’ Sesong 4 Skjer på CBS All Access, Filming starter neste måned

CBS All Access, som sannsynligvis bør endre navnet sitt til Star Trek Channel på dette tidspunktet, bare gikk videre og bestilte Star Trek: Discovery sesong 4. Vel, beslutningen ble sannsynligvis ikke bare gjort, fordi det viser seg at produksjonen er satt til å starte neste måned. Etter all sannsynlighet tok CBS All Access avgjørelsen for flere måneder siden, men ventet på å kunngjøre nå fordi Star Trek: Discovery sesong 3 nettopp hadde premiere.

I videoen ovenfor annonserte skuespillerne i Star Trek: Discovery at sesong 4 av den populære CBS All Access-serien allerede er grønt lys, og produksjonen starter neste måned. Serien ble opprinnelig satt omtrent et tiår før den opprinnelige Star Trek-serien, men har kastet seg inn i en fjern fremtid med den siste sesongen.

Bryan Fuller og Alex Kurtzman skapte serien, selv om Fuller dro på grunn av kreative forskjeller (noe som ser ut til å skje mye i karrieren hans). Den tredje sesongen av serien hadde nettopp premiere på CBS All Access den 15. I sesong 2, «Etter å ha svart på et nødsignal fra USA Enterprise, sesong 2 av Star Trek: Discovery finner mannskapet på USA Discovery slår seg sammen med kaptein Christopher Pike på et nytt oppdrag for å undersøke syv mystiske røde signaler og utseendet til en ukjent som kalles Den røde engel. Mens mannskapet må jobbe sammen for å løse sin mening og opprinnelse, blir Michael Burnham tvunget til å møte sin fortid med retur av sin fraskilte bror, Spock.» Den andre sesongen endte med at Discovery-mannskapet reiste til fremtiden, noe som åpner opp for alle slags muligheter for denne siste sesongen, og enhver sesong som kommer etter den.

Sonequa Martin-Green har rollen som Michael Burnham, en kvinnelig vitenskapsspesialist på Discovery, som leder en rollebesetning som inkluderer Doug Jones, Shazad Latif, Anthony Rapp, Mary Wiseman og Wilson Cruz. CBS All Access er all-in på Star Trek, og produserer Discovery sammen med titler som Star Trek: Lower Decks, Star Trek: Picard, Star Trek: Short Treks samt kommende titler som Star Trek: Prodigy, Star Trek: Strange New Worlds, og en fortsatt uten tittel-serie fokusert på Starfleets Section 31-divisjon, med Michelle Yeoh som reprise sin rolle fra Discovery. CBS All Access har mange ikke-Trek-titler også – men Trek-greiene er det eneste som ser ut til å generere buzz. Så det går.

Legg igjen en kommentar

Generated by Feedzy