18. august 2022

Se: ‘Requiem for a Dream’ 20-årsjubileumsforestilling av «Lux Aeterna» feirer filmens 4K Home Video Release

Selv om det er mange år siden du har sett Requiem for en drøm, regissør Darren Aronofskys gut-punch av en film, kan du sannsynligvis høre filmens mest berømte stykke musikk i hodet ditt hvis du leser ordene «Lux Aeterna.» Den fengende, skumle sangen kommer takket være komponisten Clint Mansell, og siden Requiem for a Dream feirer sitt 20-årsjubileum i år, har Kronos Quartet gjeninnkalt (i en sosialt distansert setting, takket være pandemien) for å bringe den hjemsøkende melodien tilbake i forkant av tankene dine igjen. Sjekk det ut nedenfor.

Første gang jeg så Requiem for en drøm, var det alene etter midnatt på en sovesal på college. Jeg husker den visceral effekten det hadde forlatt meg reeling for dager etterpå, og denne poengsummen sitter fast i hodet mitt var en stor del av hvorfor det hadde en så varig innvirkning.

Tilfeldigvis snakket jeg nettopp med Clint Mansell denne uken om hans erfaring med å score Ben Wheatleys kommende Netflix-tilpasning av Daphne du Mauriers gotiske romantikkklassiker Rebecca, og han nevnte sin arbeidsstil på Requiem under samtalen vår. «Jeg gjorde en 20 år Requiem av en Drøm jubileum for Toronto International Film Festival nylig, og snakker om det minnet meg om at jeg pleide å skrive på manuset mye, tilbake i de tidlige dagene av mine formative år ,» for[as a composer]talte han meg. «Det var noe jeg hadde flyttet bort fra over tid, men jeg gikk tilbake til det med Rebecca

Denne forestillingen er også til støtte for filmens nye 4K-remaster, som ble overvåket av filmfotograf matthew Libatique og gjør filmen tilgjengelig for første gang i både Dolby Vision og Dolby Atmos. Det er også noen helt nye spesialfunksjoner på 4K-platen, inkludert:

  • NY: «På sett: 1999» Featurette
  • NYHET: «Transcendent Moments: The Score of Requiem for a Dream» Featurette
  • NY: «Ellen Burstyn på Requiem for a Dream» Featurette
  • NY: «Gjennom deres øyne: Revisiting Requiem for a Dream» Featurette

Her er traileren for den remastret versjonen:

Darren Aronofsky’s Requiem for a Dream feirer sitt 20-årsjubileum med en 4K Ultra HD-utgivelse, og er en hypnotisk film om fire personer som forfølger sine visjoner om lykke. Selv når alt begynner å falle fra hverandre, nekter de å gi slipp, og faller med drømmene sine inn i et marerittaktig, gut-wrenching fritt fall.

Requiem for en Dream 4K-kombinasjonspakke er tilgjengelig nå.

Legg igjen en kommentar

Generated by Feedzy