18. august 2022

Se all innmaten til PlayStation 5

Sony har gitt ut en PlayStation 5-nedbrytningsvideo som viser alle bitene og boblene i den enorme neste generasjons konsollen.

I videoen nedenfor diskuterer Yasuhiro Ootori, VP for mekanisk design i Sony Interactive Entertainment’s hardware design divisjon, en «dramatisk» forbedring av både ytelse og stillhet sammenlignet med PlayStation 4.

Vertikalt, horisontalt, det er opp til deg hvordan du vil stille opp spillmaskingen, men å sette den vannrett er nødvendig for å løsne bunnen av konsollen for disseksjonsherlighet. Ootori avslører også eksosporten og systemets ventilasjonssystem, slik at PS5 ikke blir overopphetet og gir unødvendige lyder.

Etter å ha fjernet sidepanelene og den imponerende kjøleviften, viser Ootori også vakuumportene og luftinntaksmekanismene som holder innsiden ren. Han viser også frem metallplaten som er lagdelt for å forhindre unødvendig støy også.

Fra strømforsyningsenheten til kjøleribben kan PlayStation-fans se alt med videoen ovenfor. Det er ganske imponerende, selv om det er massivt, og Sony-fans kan få en følelse av det selv når neste generasjon ankommer 19. november.

Legg igjen en kommentar