18. august 2022

Resident Evil-reboot bekrefter skuespillere og rollefigurer fra de første spillene

Netflix utvikler en Resident Evil TV-serie, og nå er en ny Resident Evil-film i produksjon, fra Constantin Film og forfatterregissør Johannes Roberts (47 Meters Down)

Medvirkende fra Resident Evil reboot inkluderer: Kaya Scodelario (Crawl) spiller Claire Redfield, med Hannah John-Kamen (Ant-Man and the Wasp) som Jill Valentine, Robbie Amell (Upload) som Chris Redfield, Tom Hopper (The Umbrella) Academy) som Albert Wesker, Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) som Leon S. Kennedy, og Neal McDonough (Yellowstone) som William Birkin.

Fans av videospillfranchisen vil med en gang merke at disse karakterene blir direkte hentet fra de tre første Resident Evil-spillene, noe som indikerer at dette vil være en mer trofast filmatisering. Paul W.S. Andersons Resident Evil og oppfølgerne fulgte ikke denne tilnærmingen, og valgte i stedet å bare løst følge mytologien til spillene.

Hva handlingen angår, er alt vi vet at filmen er «satt i 1998 på en skjebnesvanger natt i Raccoon City.» Det første Resident Evil-spillet, som ble utgitt i 1996, foregikk 24. juli 1998 i et herskapshus som skjulte et farlig vitenskapelig eksperiment. De to første oppfølgerne ble satt opp kort tid etter, og fant sted i samme tidsperiode og dreiet seg om en spirende zombieapokalypse. Siden karakterene som er nevnt ovenfor kommer fra disse tre første spillene, er det mulig at denne filmen vil ta for seg den originale fortellingen.

Om denne nye filmatiseringen sa forfatterregissør Roberts: “Med denne filmen ønsket jeg virkelig å gå tilbake til de opprinnelige to første spillene og gjenskape den skremmende viscerale opplevelsen jeg hadde da jeg først spilte dem, samtidig som jeg forteller en jordnær, menneskelig historie om en liten døende amerikansk by som føles både relatert og relevant for dagens publikum.”

Franchiseprodusenten Robert Kulzer la til: “Etter et dusin spill, seks live-action-filmer og hundrevis av sider med fanfiksjon, følte vi oss tvunget til å gå tilbake til året 1998, for å utforske hemmelighetene skjult i veggene i Spenser Mansion og Raccoon City.”

Sony Pictures Releasing International vil distribuere rebooten av Resident Evil i Norge. Det er verdt å merke seg at Resident Evil-filmen er forskjellig fra det Netflix jobber med, som er en TV-serie om tenåringsøstre som flytter til Raccoon City.

Legg igjen en kommentar

Generated by Feedzy