6. desember 2021

Nicolas Cage og Tony Jaa er klare til å svinge sverdet mot romvesener i Jiu Jitsu-plakat

Plakaten til den kommende action-fantasy-filmen, Jiu Jitsu, er nå utgitt. Med Nicolas Cage, Alain Moussi, Frank Grillo, Juju Chan og Tony Jaa i hovedrollen, plakaten, som ser ut som en skamløs tilbakevending til 1990-tallet, har sin viktigste rollebesetning i forskjellige kampklare stillinger mot en neonblå bakgrunn.

Hvert sjette år møter en eldgammel ordre med ekspert Jiu Jitsu-krigere en fryktinngripende fremmed inntrenger i en kamp om jorden. I tusenvis av år har krigerne som beskytter jorden spilt av reglene … til nå. Når Jake Barnes (Alain Moussi), en berømt krigshelt og mester Jiu Jitsu-jagerfly, nekter å møte Brax, den ukuelige lederen for inntrengerne, henger menneskehetens fremtid i vekten. Jake blir skadet og lider av alvorlig hukommelsestap, og blir fanget av en militærgruppe som ikke er utstyrt for å bekjempe den nådeløse inntrengeren som har kommet ned på planeten. Etter et brutalt fremmedangrep på militærgruppen, blir Jake reddet av Wylie (Nicolas Cage), og et team med andre Jiu Jitsu-krigere som må hjelpe ham med å gjenvinne hukommelsen og gjenvinne kreftene for å samle seg og beseire Brax i et epos kamp som nok en gang vil avgjøre menneskehetens skjebne. Seriøst, Jiu Jitsu burde nå sitte komfortabelt øverst på toppen av «must watch» -listen din.

Regissør Dimitri Logothetis, som har jobbet med skuespiller, stuntmann og kampsportartist Alain Moussi før på 2016s Kickboxer: Vengeance har tidligere sagt at Jiu Jitsu helt sikkert vil tilfredsstille sjangerfans. «Etter at vi vellykket introduserte Kickboxer-serien til en ny generasjon kampsportfans med den sjette og syvende oppføringen i serien, satte vi oss for å øke ante med en sci-fi kampsport-serie som kunne gi samme type intensitet og lang levetid til en ny arena, «sa Logothetis om sine ambisjoner om filmen. «Jiu Jitsu vil garantert tilfredsstille millioner av kampsport- og science fiction-elskere over hele kloden med kampkunstnere i verdensklasse, stuntmenn som går til ekspert Alain Moussi og blir med superstjernen Nicolas Cage for noen formidable, ingen barrierer kampsekvenser i eksotisk Burma. . «

Jiu Jitsu er basert på tegneserien med samme navn av Logothetis og Jim McGrath. Jiu Jitsu kommer til kino, On Demand og Digital utgivelse 20. november 2020.

Legg igjen en kommentar