6. mai 2021

National Geographics dokumentar om «The Real Right Stuff» til premiere på Disney+ i november

Disney+ handler om Mercury 7, USAs første team av NASA-astronauter, med en ny TV-serie remake av Philip Kaufmans romdramaklassiker The Right Stuff som debuterer på plattformen. Og en ny dokumentar om de virkelige mennene bak Mercury-programmet satt til å bli med.The Real Right Stuff er en dokumentar om Mercury 7 fra National Geographic som nettopp har satt sin premiere på Disney+ i november.

Disney+ annonserte at National Geographics The Real Right Stuff dokumentar, som følger begynnelsen av romkappløpet, vil ha premiere på streamingplattformen fredag 20.Regissert og produsert Emmy-vinnende filmskaper Tom Jenning(Apollo: Missions to the MoonChallenger Disaster: Lost Tapes), Forteller The Real Right Stuff den «gripende beretningen om NASAs Project Mercury-program, som revolusjonerte AMERIKAS rolle i menneskelig romutforskning og inspirerte fremtidige generasjoner av romentusiaster» uten moderne fortelling og intervjuer som er typiske for dokumentarformatet.

I stedet for fortellinger og intervjuer bruker Jennings aldri før sett opptak og nysynt lyd, inkludert de spente øyeblikkene etter Mercury-Redstone 4-flyvningen, sjeldne tidlige radio- og videoopptak, nytt forskningsmateriale fra Tom Wolfe, nylig digitaliserte John Glenn-hjemmefilmer tatt på 8 mm og 16 mm film, og sjeldne fotografier fra LIFE Magazine som viser hjemmelivet til Mercury 7-astronautene.

Filmens orkestermusikk ble komponert av James Everingham for Bleeding Fingers Music og produsert av EGOT-vinnerHans Zimmer og Emmy-nominerte Russell Emanuel, og ble spilt inn eksternt av et sosialt fjernt 44-delers orkester i mai 2020.

Dokumentaren blir med i Disney+s nye TV-serie The Right Stuff, som tilpasser seg Tom Wolfes bok fra 1979 med samme navn, som tidligere ble omgjort til en film tilbake i 1983.

Her er sammendraget for The Real Right Stuff:

The Real Right Stuff forteller den bemerkelsesverdige sanne historien om landets første astronauter, den opprinnelige Mercury 7, og trekker fra hundrevis av timer med arkivfilm og radiosendinger, intervjuer, hjemmefilmer og annet sjeldent og aldri før sett materiale til katapultseere tilbake til slutten av 1950-tallet. Den to timer lange dokumentaren, fra National Geographic, utfyller Disney+ den originale manusserien «The Right Stuff» som vil premiere sin sesongfinale på samme dag.

The Real Right Stuff er produsert av 1895 Films for National Geographic.For 1895 Films, Tom Jennings fungerer som utøvende produsent og regissør. Filmen er redigert og produsert av David Tillman og produsert av Chris Morcom. For National Geographic er Simon Raikes utøvende produsent.

The Real Right Stuff har premiere på Disney+ den 20 november 2020.

Legg igjen en kommentar