25. oktober 2021

Michael B. Jordan å produsere ‘Statisk Sjokk’ Film for Warner Bros. og DC Comics

Under DC FanDome tilbake i august var det rumblings om superhelten Static Shock får sin egen film, men det virket som prosjektet var fortsatt i de gryende stadier av utviklingen. Men det høres ut som Warner Bros. Pictures og DC Comics gjør noen fremskritt i å få det sammen, fordi Black Panther-stjernen Michael B. Jordan har gått om bord i prosjektet som produsent.

Hollywood Reporter har nyheter om Static Shock-filmen som bringer inn Michael B. Jordan, som vil produsere prosjektet gjennom sitt Outlier Society produksjonsbanner, som har en avtale på Warner Bros. Pictures. Jordan blir med Reginald Hudlin, produsent av Django Unchained og Marshall, som allerede er om bord i filmen.

Static Shock debuterte i 1993 som en DC Comics-distribuert tittel fra Milestone Comics, et tegneseriebanner laget av svarte forfattere og kunstnere for å bidra til å gjøre tegneserier til et mer inkluderende rom. Etter å ha vært nedlagt i årevis, kommer Milestone Comics tilbake, inkludert en ny digital static shock-tegneserie som kommer i februar 2021 og en grafisk roman sammen med den. Begge disse blir skrevet av Reginald Hudlin, som forklarer hvorfor han også produserer filmen. Så Statisk Sjokk kommer tilbake på en stor måte.

Hvis du aldri har hørt om Statisk Sjokk, følger tegneserien en nerdete high school gutt som heter Virgil Hawkins som får superkrefter etter å ha blitt tilfeldigvis utsatt for en eksperimentell mutagen. Med den nyvunne evnen til å kontrollere elektromagnetiske krefter, tar han på seg superhelten static shock og bekjemper kriminalitet ved hjelp av sin strålende kompis Osgood, som bygger gadgets for å forbedre superheltens evner.

I en uttalelse sa Jordan: «Jeg er stolt av å være en del av å bygge et nytt univers sentrert rundt svarte superhelter; samfunnet vårt fortjener det. Outlier Society er forpliktet til å bringe liv til variert tegneserieinnhold på tvers av alle plattformer, og vi er glade for å samarbeide med Reggie og Warner Bros på dette første trinnet. Han feiret videre nyheten på Twitter:

Dette er ikke første gang Static Shock-tegneseriene er tilpasset til et nytt medium. Tilbake i 2000 var det en Statisk Sjokk animert serie på THE WB (nå CW) som kjørte i fire sesonger for totalt 52 episoder. Men dette vil være første gang Statisk Sjokk har blitt brakt til den store skjermen. Det er bare synd Jordan er for gammel til å ta på seg rollen, fordi det ville ha vært en stor karakter for ham å grave i. Så hvem skal spille i Static Shock-filmen i stedet? Forhåpentligvis finner vi det ut snart.

Legg igjen en kommentar