18. august 2022

Lytt: Michael Giacchinos første singel fra sitt solodebutalbum

Tidligere i år så vi den første kortfilmen fra den Oscar- og Emmy-vinnende komponisten Michael Giacchino, med tittelen Monster Challenge. Nå går han inn i et nytt kreativt territorium igjen, denne gangen ved å gi ut sitt første album som ikke er filmmusikk. Det er et konseptalbum som heter Travelogue Volume 1, og du kan høre på den jazzete første singelen nedenfor.

Michael Giacchino er blant de mest anerkjente komponistene i det 21. århundre. Hans arbeid inkluderer filmer som The Incredibles, Ratatouille, Star Trek, Up, Let Me In, Inside Out, Doctor Strange og den kommende The Batman, samt TV-serier som Lost, Alias ​​og Fringe.

Albumet, Michael Giacchino og Novelle Modernica Orchestra’s Travelogue Volume 1, “tar lytteren med på en kosmisk reise i både rom og tid, ulikt noe de har hørt før. Platen følger en romfarer som søker trøst på en planet som ikke er like ødelagt og tapt som hennes egen fjerne verden. Etter å ha oppdaget Horden, utspiller historien seg gjennom sine 11 fengslende spor.”

Travelogue Volume 1 vil være tilgjengelig på alle streamingplattformer, via digitale forhandlere og i uavhengige platebutikker 30. oktober 2020.
 

Legg igjen en kommentar

Generated by Feedzy