15. juni 2021

‘Jungleland’ Trailer: Charlie Hunnam og Jack O’Connell er med på livets kamp

I Jungleland er Charlie Hunnam og Jack O’Connell brødre som reiser over hele landet for en kampturnering med høy innsats. Dette premisset høres ut som Warrior, Tom Hardy-Joel Edgerton-filmen, men basert på traileren nedenfor har Jungleland nye ting å tilby. Filmen spilles på Toronto International Film Festival 2019 og er på vei til Premium Video-On-Demand og for Digital i november.

I Jungleland, «Stanley (Charlie Hunnam) og Lion (Jack O’Connell) er to brødre sliter med å holde seg relevant i den underjordiske verden av bare-knoke boksing. Når Stanley ikke betaler tilbake en farlig krimsjef (Jonathan Majors), blir de tvunget til å levere en uventet reisende når de reiser over hele landet for en kampturnering med høye innsatser. Mens Stanley trener Lion for kampen i sitt liv, truer en rekke hendelser med å rive brødrene fra hverandre, men deres kjærlighet til hverandre og tro på et bedre liv holder dem gående i dette gripende dramaet som beviser at familien ikke trekker noen slag.»

«Jeg hadde alltid ønsket å skrive en slags ukonvensjonell kjærlighetshistorie,» sa regissør Max Winkler i et intervju med Deadline, «og denne handler om brødre. Det er som de mannlige dramaene i amerikansk film på 70-tallet – Bob Rafelson-filmer som The King of Marvin Gardens og Five Easy Pieces, og Hal Ashbys The Last Detail. Jeg elsker Paul Newman i Hud. Jeg elsket disse filmene om maskulinitet, og hvordan vi maskerer våre sanne følelser med denne typen falske fasader av seighet, og det, sammen med hvor mye jeg elsker John Steinbecks Of Mice and Men, var det tidlige utgangspunktet for meg, da jeg begynte å skrive dette. Jeg visste at jeg ønsket å lage en film om giftig maskulinitet og brorskap[because], denne typen kjærlighetshistorie er ikke noe du ser mye. Vi sendte den til Charlie med fingrene krysset, og det var da vi virkelig begynte å sparke i utstyr.»

Navn slippe alle disse titlene sikkert går langt mot å gjøre meg interessert i å se denne tingen. Manuset kommer fra Winkler, Theodore B. Bressman og David Branson Smith, og i tillegg til Charlie Hunnam og Jack O’Connell, inkluderer skuespillerne Jessica Barden og Jonathan Majors.Jungleland ankommer VOD og digitalt kjøp 11.

Legg igjen en kommentar