18. august 2022

‘Falken og vintersoldaten’ legger til ‘On My Block’ Star Danny Ramirez

Falcon the Winter Soldier er i ferd med å fullføre den siste produksjonsbiten som ble stoppet tidligere i år takket være coronavirus pandemien. Selv om produksjonen er nær å pakke opp, lærer vi bare nå om et annet skuespillermedlem som blir med i Marvel Studios-serien på vei til Disney+. På My Block-stjernen danny Ramirez har tatt en rolle i The Falcon og Winter Soldier, sammen med Anthony Mackie og Sebastian Stan som titulære tegn.

The Hollywood Reporter har nyheter om The Falcon og Winter Soldier cast legge Danny Ramirez, som spilte i Netflix-serien On My Block, samt indies som Assassination Nation og remake av Valley Girl. Ramirez ville allerede ha sett sin stjerne stige litt tidligere i år hvis Top Gun: Maverick ikke hadde blitt forsinket, men nå vil vi ikke se hans opptreden i oppfølgeren før juli neste år. Så det er sannsynlig at vi får se Ramirez i Falken og vintersoldaten først. Dessverre vet vi ikke hans spesifikke rolle, men det sies å være en avgjørende en.

Når det gjelder resten av The Falcon and the Winter Soldier- rollebesetningen, repriser Emily VanCamp sin rolle som Sharon Carter, også kjent som Agent 13. Daniel Brühl er også tilbake som Baron Zemo, den samme skurken som tvang The Avengers til å sammenstøt i Captain America: Civil War. Apropos det, Wyatt Russell skal spille John Walker, aka US Agent, regjeringen sanksjonert erstatning for Steve Rogers som Captain America, som er bundet til å skape noen konflikt.

Falcon og Winter Soldier var ment å være den første Marvel Studios-serien som ankom Disney+, men produksjonsforsinkelsen har resultert i at WandaVision ankommer først, potensielt mot slutten av november. Forhåpentligvis gjør ikke dette tidslinjen for kommende prosjekter i Marvel Cinematic Universe for komplisert å følge.

Men uavhengig av tidslinjen, høres det ut som det er potensial for ting å bli mye mer forvirrende med Jamie Foxx ombordstigning Spider-Man 3 som The Amazing Spider-Man 2 skurk Electro, for ikke å nevne Stephen Strange bli involvert med Peter Parkers eventyr før Doctor Strange i Multiverse of Madness kommer. Og siden oppfølgeren skal ha en slags direkte tilknytning til hendelsene i WandaVision. Som for hvilken innvirkning Falcon og Winter Soldier vil ha på neste æra av Marvel-filmer, som gjenstår å se.

Legg igjen en kommentar

Generated by Feedzy