25. oktober 2021

En 30-minutters «Tremors» Making-Of Dokumentar er tilgjengelig for å se gratis på YouTube

Rystelser feirer sitt 30-årsjubileum i år, og Universal Pictures sparker opp en storm for å feire anledningen. Det er en ny direkte-til-VOD oppfølger på vei i form av Tremors: Shrieker Island og en 30-minutters dokumentar, som studioet gjort tilgjengelig gratis å se på nettet nå. Dokumentaren, med tittelen Tremors: Making Perfection, har Valentine McKee selv, Kevin Bacon, som ser tilbake på skrekkkomedien kultklassikeren.

Universal Pictures kan ryste tremors fan samfunnet med nye utgivelser i feiringen av filmens 30-årsjubileum, men studioet noe stille utgitt Tremors: Making Perfection på YouTube, noe som gir fans en tidlig Halloween godbit av en 30-minutters making-of dokumentar.

Her er den korte beskrivelsen av dokumentaren:

«En helt ny dokumentar fra Universal Pictures forteller den fantastiske historien om en av de mest unike filmene noensinne laget, Tremors. Hør fra Kevin Bacon, Michael Gross, S.S. Wilson, Brent Maddock, Ron Underwood, Alec Gillis og mange flere om å lage den ikoniske komedieskrekkfilmen.»

Da Tremors traff teatre i 1990, gjorde det knapt en blip, og tjente bare $ 16 millioner på billettkontoret. Filmen hadde Bacon i hovedrollen som reparatørene Val McKee, som sammen med «Earl Bassett (Fred Ward) er lei av sine kjedelige liv i den lille ørkenbyen Perfection, Nev. Men akkurat som de to prøver å hoppe over byen, skjer de på en rekke mystiske dødsfall og en bekymret seismolog (Finn Carter) som studerer unaturlige målinger under bakken. Med hjelp av et eksentrisk par (Reba McEntire, Michael Gross), kjemper gruppen for å overleve mot gigantiske, ormlignende monstre som er sultne på menneskekjøtt.»

Men den Ron Underwood-regisserte skrekkkomedien ville finne et nytt liv som en kultsuksess på hjemmevideo, gyting en franchise som ville vare i tre tiår og seks oppfølgere (og teller!).Den første oppfølgeren, Tremors 2: Aftershocks, debuterte i 1996, og ble etterfulgt av Tremors 3: Back to Perfection i 2001, en forløper fra 2004 med tittelen Tremors: The Legend Begins, 2015’s Tremors: Bloodlines, og senest 2018′s Tremors: A Cold Day In Hell. Alle oppfølgerne var direkte til video, sans stjerne Kevin Bacon, som ennå ikke har reprise sin rolle som Valentine i noen form – bortsett fra en pilot av Syfy TV-show som aldri ble plukket opp.

Den syvende Tremors-filmen, Tremors: Shrieker Island, er satt til å treffe Digital og Blu-ray / DVD på oktober 20, 2020.I mellomtiden kan du sjekke ut den nye Tremors-dokumentaren gratis fra den offisielle Tremors YouTube-kanalen eller nedenfor.

Legg igjen en kommentar