25. oktober 2021

‘Doctor Strange 2’ Sender ‘Baby-Sitters Club’ Star Xochitl Gomez til ‘Multiverse of Madness’

Doctor Strange 2-skuespillerne vokser.Xochitl Gomez, som nylig dukket opp på Netflix’s The Baby-Sitters Club, har sluttet seg til Doctor Strange og Multiverse of Madness cast. Hvem spiller hun? Vi aner ikke! Som Selve Multiverse of Madness, er dette en historie innhyllet i mystikk. Men det er bare enda et tegn på at Marvel er soldat på med sine produksjoner selv som pandemien forlater fremtiden for kinoer – og, i forlengelsen, store filmer – opp i luften.

Deadline brøt nyheten om Xochitl Gomez bli med Doctor Strange 2 cast, og legger til «Plot detaljer og hvilken karakter Gomez skal spille er ukjent på dette tidspunktet.» Det betyr at jeg ikke har mye å fortelle dere her, folkens! Her er hva vi vet: Benedict Cumberbatch er tilbake som Doktor Steven Strange, en nevrokirurg slått Trollmann Supreme. Sam Raimi regisserer, noe som er litt av en stor greie – det er hans første superheltfilm siden Spider-Man 3. Og apropos Spider-Man spiller Cumberbatch også Strange in the Spider-Man: Far From Home-oppfølgeren, med rykter om at han vil ta over mentorrollen for Tom Hollands Peter Parker.Cumberbatch vil filme sine Spider-Man scener først og deretter komme til å jobbe med Doctor Strange og Multiverse of Madness. Per Deadline håper Doctor Strange å starte produksjonen i mai 2021.

Original Doctor Strange regissør Scott Derickson ble satt til å rore oppfølgeren, men dro over kreative forskjeller. Han vil forbli en utøvende produsent på prosjektet.Doctor Strange-skuespillerne Benedict Wong og Chiwetel Ejiofor forventes begge å komme tilbake til filmen, og Elizabeth Olsen vil også opptre som Scarlet Witch, med Multiverse of Madness forventet å falle sammen med Disney+ serien WandaVision.

Filmens tittel antyder at MCU endelig vil åpne opp Multiverse, en serie alternative universer som har lignende karakterer i forskjellige situasjoner. Multiverse ble ertet i Spider-Man: Far From Home, men endte opp med å være en rouse concocted av filmens skurk, Mysterio.Spider-Man: Into the Spider-Verse, som ikke er en MCU-film, spilte også rundt med en multiversvinkel.

Etter å ha ikke sett et eneste sekund av Netflix’s The Baby-Sitters Club, kan jeg ikke fortelle deg mye om Xochitl Gomez. Hun er 14 år gammel, så jeg kan ikke engang spekulere på hvilken karakter hun kan spille i filmen. Når det er sagt, nesten umiddelbart etter at castingen ble annonsert, begynte fansen å endre Gomez som kanskje spilte America Chavez, også kjent av hennes moniker Miss America. Føl deg fri til å spekulere vilt! Per nå, Doctor Strange og Multiverse of Madness er grunn til å komme i teatre på mars 25, 2022, men i disse dager, film utgivelsesdatoer er ikke satt i stein.

Legg igjen en kommentar