18. august 2022

Alle ‘The Simpsons’ Treehouse of Horror Episoder er nå tilgjengelig i en samling på Disney+

For omtrent seks måneder siden introduserte Disney+ ulike samlinger av The Simpsons-episoder med noen tilbakevendende temaer som har dukket opp gjennom årene. Det er en samling episoder etter at familien tar ulike turer, en annen samling med alle deres sportsrelaterte påfunn, og til og med en samling episoder som inneholder de ofte overraskende prescient spådommer som showet liksom laget, for eksempel Disney kjøpe 20th Century Fox og Donald Trump blir president. Men den som var frustrerende savnet var en samling av alle Halloween-tema Treehouse of Horror episoder. Heldigvis har det endret seg denne måneden.

Disney+ har annonsert at The Simpsons Treehouse of Horror-samlingen nå er live i deres streamingbibliotek, inkludert alle 30 Treehouse of Horror-episoder fra gjennom årene. Det er en del av deres nye Simpsons Forever markedsføring push som de bruker for å minne deg om at det er nesten 300 timer med The Simpsons tilgjengelig på Disney +.

Nå kan du spørre deg selv, hvis alle 31 sesongene av The Simpsons er nå tilgjengelig på Disney +, så hvorfor er det bare 30 episoder av Treehouse of Horror? Det er fordi Halloween-tradisjonen ikke begynte før showets andre sesong, og de har gjort det hvert år siden da. Ærlig talt, hvis det noen gang er en annen storskjerm venture for The Simpsons, jeg skulle ønske de ville gjøre noe knyttet til Treehouse of Horror. Det hadde vært gøy.

Uansett, gå videre og komme inn i Halloween ånd med The Simpsons Treehouse of Horror samling på Disney + akkurat nå. Og hvis du ikke allerede har gjort det, må du velge alternativet som viser de eldre episodene i det opprinnelige størrelsesforholdet 4:3 i stedet for det remastret størrelsesforholdet på 16:9. Ellers kan du miste noen visuelle gags.

Legg igjen en kommentar

Generated by Feedzy