18. august 2022

Ny Assassin’s Creed: Valhalla-trailer viser mer av historien

En ny trailer fra Assassin’s Creed Valhalla har ankommet og bringer med seg et dypdykk i hovedrollen Eivors historie. I tillegg avslørte Ubisoft også en ny podcast-dokumentarserie kalt Echoes of Valhalla som dreier seg mer om den historiske inspirasjonen bak den siste historien.

Den rykende ferske videoen går dypere inn i hvem Eivor er når det gjelder hans eller hennes innvirkning på og forhold til sin identitet som viking, og hva som skjer når plikt kommer i konflikt med familie.

Etter at Eivors klan ble drevet ut av Norge på grunn av krig og mangel på ressurser, er det opp til Eivor å lage en ny fremtid for sin klan og deres plass i kongedømmene i England.

I Valhalla vil spillerne møte store og kjente navn fra historien, inkludert sønnene til Ragnar Lothbrok. Det er også noen få mysterier å avdekke, inkludert en skjult trussel som er intrikat knyttet til England og dets skjebne.

I følge videoens offisielle beskrivelse:

Drevet fra Norge av endeløse kriger og svinnende ressurser i det 9. århundre e.Kr., vil spillerne lede Eivors klan av nordmenn over den isdekkede Nordsjøen til de rike landene i Englands ødelagte riker. Spillere må hugge ut en ny fremtid for klanen sin, og gjenoppleve vikingkrigernes nådeløse kampstil med et oppusset kampsystem som inkluderer muligheten til å dobbeltkaste våpen mot et større utvalg av fiender enn noen gang før. For å sikre ressurser kan spillerne lede raid til utvalgte steder ved hjelp av deres langskip for å skaffe etterlengtede rikdommer. Når vikingene begynner å bosette seg i sine nye hjem, møter de motstand fra sakserne, inkludert kong Aelfred av Wessex, som fordømmer dem som hedninger, og ser ut til å være den eneste herskeren i det siviliserte England. Mot alle odds må Eivor gjøre hva som er nødvendig for å holde Valhall innen rekkevidde.

Legg igjen en kommentar